Naar inhoud

Fietstocht Vlieg Dwars door Lede

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Affiche Vlieg Dwars door Lede

De fietstocht Dwars door Lede is in Lede al lang een vaste waarde in het zomeraanbod. Voor het derde jaar slaan de bibliotheek, de sportraad en de sportdienst de handen in elkaar en bundelen als Vlieg Dwars door Lede sport, muziek, cultuur en circus.

Praktisch

Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op Sportcomplex De Ommegang. Daar zorgen we voor een aangepast onthaal en kan iedereen zich inschrijven. Kinderen betalen 3 euro, vanaf 12 jaar betaal je 5 euro. Alle deelnemers krijgen een drankje, een ijsje en een gadget. Deelnemers krijgen ook een voordeelbon voor een ‘vliegworst’. Om 14.30 uur stipt start de fietstocht. Rond 17.30 uur zijn we terug aan het sportcomplex.

 

Twee formules: gezinsformule (korte fietsroute) en sportieve formule (30 km)

Voor sportievelingen voorzien we een tocht van 30 km langs een mooi parcours. Families met kinderen en rustige fietsers kunnen opteren voor het parcours van 15 km. Beide routes worden voorzien van begeleiding en volgwagens. Er is een tussenstop voorzien waar je iets kan drinken.

 

Circus & muziek met Ravno Collectiv

Ravno Collectiv is een kersverse groep van zeer goede muzikanten samen met zeer goede circusartiesten. Zij gooiden hun talenten bij elkaar en brengen live-muziek waarbij de barrière tussen muzikant en circusartiest wegvalt. Iedere muzikant heeft circusbagage en elke circusartiest speelt muziek. Een toffe blend waarbij het publiek verrast wordt.

 

Acrobatie gaat hand in hand met jongleren. Je kan hen aan het werk zien aan het Putbosstadion in Oordegem (halfweg) en afsluitend aan Sportcomplex de Ommegang.

 

Uitpas en Vlieg

Deze activiteit is een UitPAS-activiteit: je kan een punt sparen en het UiTpas-kansentarief is geldig.

Vlieg zet in de zomermaanden de cultuur- en vrijetijdshuizen in de picture: in Lede gebeurt dit door een knutselactie van voelboeken in de bibliotheek, door een uitgestippelde gezinsfietstocht die je gans de zomer door kan doen (in het thema ‘voelen’), door een speurtocht in de bibliotheek van Oordegem en door deze derde editie van Vlieg Dwars door Lede.

 

Alle info op http://vlieg.lede.be !

Datum van het bericht: donderdag 26 juli 2018