GAzet voor Muziek en Woord - Academie Lede Erpe-Mere Wichelen - jaargang 8 n°10

Juni

Bedankt voor de vele mooie toonmomenten en succes voor de proeven die nog moeten komen! Jullie mogen weer trots zijn op de grote stappen die jullie dit schooljaar hebben gezet.


Vanaf 1 juni staan ook de uurroosters van de klassikale vakken online. Weet dat deze nog steeds onder voorbehoud zijn. Wijzigingen zullen steeds duidelijk aangeduid worden.


Nieuw voor volgend schooljaar: Een 2e jaar AMV in Wichelen, een nieuwe woordgroep in Serskamp en een woordgroep in Mere (Steenstraat). Verder wachten we nog de beslissing van de minister af voor het officieel goedkeuren van het filiaal in Wichelen, wat een verankering in het kunstonderwijs betekent, en ons meer zekerheid geeft voor de toekomst in Wichelen.

We kijken ook al naar de inschrijvingen. Vanaf 15 juni kan je je online inschrijven en vanaf 26 juni op het secretariaat. Meer info vind je verder in deze nieuwsbrief.

Het schooljaar afsluiten doen we op 27 juni met de opendeur in Lede, op 23 juni met het slotmoment samen met Kladder en EM in Erpe-Mere en met de proclamatie voor de eindgraden van Lede op 24 juni.

KALENDER
NIEUWS
Proclamatie - 24 juni 11u - GC De Volkskring
Slotmoment Erpe-Mere - 23 juni 19u - Raadzaal Steenberg
Rapporten - lessen tot 30 juni
Opendeurdag 27 juni - 17u-19u - Park Huize Moens
Starten met de academie?
Uurroosters en inschrijvingen
Proefles volwassenenkoor - 28 juni 19u30
Pro Luna - Stijn Roels op TV
Partners
Uitsmijter
Uitschrijven nieuwsbrief
Proclamatie - 24 juni 11u - GC De Volkskring

Op 24 juni om 11u nodigen we alle leerlingen van de eindgraden en hun ouders uit op de plechtige proclamatie in GC De Volkskring te Lede (L4,L3v, M3 en H3). Na de proclamatie ontvang je je rapport en eindattest.

Natuurlijk is iedereen welkom op deze proclamatie. Je zal er enkele ‘highlights’ van de openbare proeven kunnen horen.

afficheSlotmoment Erpe-Mere - 23 juni 19u - Raadzaal Steenberg

Op 23 juni om 19u houden we voor alle leerlingen initiatie, AMV en AVV van Erpe een slotmoment samen met Kladder en Atelier EM. Na dit slotmoment ontvangen jullie je rapport.

afficheRapporten - lessen tot 30 juni

Alle andere rapporten worden uitgedeeld door de leerkrachten in de week van 26 juni. De lessen gaan door tot 30 juni 19u.Opendeurdag 27 juni - 17u-19u - Park Huize Moens

Op 27 juni maken we het park achter de academie terug gezellig.

Er zijn optredens, proeflessen en een infostand.

Het programma komt rond 20 juni op de website en op onze facebook.com/academie.lede

afficheStarten met de academie?

Ken je mensen die volgend schooljaar graag zouden willen starten met de academie? Nodig hen dan zeker uit op de opendeurdag. Ze kunnen proeflessen AMV en AVV volgen, en kennismaken met de leerkrachten.

Je mag hen steeds onze infobrochure doorsturen!Uurroosters en inschrijvingen

De uurroosters staan onder voorbehoud op onze site.

We vragen iedereen om zoveel mogelijk in te schrijven in juni.
(Leerlingen worden ingedeeld in volgorde van inschrijven.)
Het moment van je individuele vakken kan je afspreken op dinsdag 29 augustus tussen 15u30 en 17u. Alle lessen starten vanaf 1 september.


Wil je geen wachtrijen bij het inschrijven?

Vanaf 15 juni 9u kan je online inschrijven (check even in aanloop of je account nog werkt).

Heb je problemen, dan kan je gebruik maken van de facebook-berichten-functie, of een mail sturen naar academie@gamw.lede.be . We volgen dit, in de mate van het mogelijke, ook in de vakantie op.


Wens je persoonlijk bediend te worden?
Natuurlijk ben je ook nog welkom op het secretariaat:

maandag 26 juni: 15.30 – 19.00 uur;

dinsdag 27 juni: 15.30 – 19.00 uur;

woensdag 28 juni: 15.30 – 19.00 uur;

donderdag 29 juni: 15.30 – 19.00 uur;

vrijdag 30 juni: 15.30 – 19.00 uur.Proefles volwassenenkoor - 28 juni 19u30

Zin om te zingen? Dat kan in ons koor olv Stijn Roels.


Op woensdag 28/6 om 19u30 ben je welkom om ‘te proeven’.


Je kan koor volgen als ‘samenvak’, extra vak, of zelfs als externe.

affichePro Luna - Stijn Roels op TV

Woensdag 7 juni om 18u30 zal Stingray (BRAVA) de live uitvoering van het Requiem Pro Luna gebracht door de harmonie van Schelle (olv Dirk De Caluwé), Groot Koor (waaronder de Minnezangers en Makeblyde), Hanne Roos (als soliste) en het trio Frank/Betty/Lauranne (als recitanten) op TV uitzenden.

Het werk werd gecomponeerd door Stijn Roels, onze leerkracht AMV/AMC/Koor/AMT en orgel. Het werk werd geschreven ter nagedachtenis van de 2-jarige Luna, die samen met haar oppas Oulematu, werd neergeschoten, door Hans Van Themse.


Het concert ging door in de prachtige barokke Sint-Pauluskerk te Antwerpen met passend lichtspektakel. Beslist de moeite dus!Partners
affiche affiche
affiche  affiche


Uitsmijter

afficheUitschrijven nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief wordt gestuurd op basis van de mailadressen van de leerlingen van vorige jaren. Wens je de nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kan je je afmelden door een mail te sturen naar nieuwsbrief@gamw.lede.be met als onderwerp 'afmelden'.

Voor geïnteresseerden en oud-leerlingen hebben we een eigen maillijst. Hierop krijg je enkel uitnodigingen voor de activiteiten. Mocht je liever deze nieuwsbrieven ontvangen, laat ons dit dan ook weten op nieuwsbrief@gamw.lede.beGemeentelijke Academie voor muziek en woord Lede      Markt 5     9340 Lede     Tel: 053 60 68 70      academie@gamw.lede.be
Klik hier om je abonnement te wijzigen of te beëindigen.